หน้าแรก สินค้าโปรโมชั่น หมวดหมู่สินค้า วิธีการสั่งซื้อ วิธีการชำระเงิน วิธีการรับสินค้า ติดต่อเรา เกี่ยวกับเรา ผลงานของเรา
ค้นหา
ค้นหา
ประเภท
สถิติ
เปิดเว็บไซต์ 25/08/2010
ปรับปรุง 11/08/2022
ผู้เข้าชมทั้งหมด 319,088
ผู้เข้าชมวันนี้ 134
หน้าเข้าชม 2,423,662
สินค้าทั้งหมด 88
สินค้า
สินค้ามาใหม่
สินค้าขายดี
สินค้าแนะนำ
สินค้ายอดนิยม
สินค้าทั้งหมด


 which occurs as the ghee cooks with
เข้าดู: 19 ตอบ: 0   23/04/22 17:04
รายละเอียด :
He says the smell, which occurs as the ghee cooks with the mastic and mahlab, is "like something being caramelised, but there's nothing being caramelised". There's really no replacement for mastic's flavour in baking, and as Kattan said, it's "an uncompromising one". "You can use orange blossom or rose petal water, but it's not the same thing. Mastic has a sweet, earthy flavour – I cannot describe it," he said. "If you played with pine trees when you were younger, that little sap that would seep out when it's cut, that's what it tastes like."
 
 
ชื่อ : Isabella 0987126889 Keaton@gmail.com  



ตอบกระทู้
รายละเอียด * : 
ชื่อ *
โทรศัพท์ *
อีเมล์ *
รหัสผ่าน:  เจ้าของร้าน
ลิงค์ที่เกี่ยวข้อง : 
รหัสความปลอดภัย *
ต้องการรหัสอื่น
 
หมายเหตุ : กรุณากรอกข้อมูลที่มี * ทุกช่อง